Teremtésvédelmi udvar Kapolcson, 2017-ben is!

Idén is lesz Teremtésvédelmi Udvar Kapolcson, a Művészetek Völgyében. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők! 

A Herman Ottó Intézet felhívása:

"Kedves Testvérem!
 
A csatolt program megküldésével szeretném felhívni a figyelmet a kapolcsi központú Művészetek Völgye (http://www.muveszetekvolgye.hu/) programsorozat Teremtésvédelmi Udvarának eseményeire.
 
2017. július 22. (szombattól) mindennap változatos programmal leszünk jelen Kapolcson, a római katolikus templomban és annak szomszédságában, a központi Fesztivál Iroda udvarában.
 
A fesztivál idején mindennap 12 órától gondoskodunk a fesztiválra látogatók "lelki táplálékáról" a harangszó hívogató hangjaival. 
A kapolcsi katolikus templomban minden nap délidején szentmise vagy istentisztelet kezdődik. A szentmiséken több pap, lelkész is szolgál majd: Székely János katolikus- és Zán Fábián református püspök, Füzes Ádám és Illés Sándor atya, Dani Eszter és Kocsis Áron református-, Laborczi Géza evangélikus- és Pásztor Zsófia metodista lelkész.
 
Naponta 14 órától kezdődnek a Herman Ottó Intézet - Teremtésvédelmi pódiumának beszélgetései, ahol - többek közt - közös otthonunk felelősségteljes gondozásáról, környezetünk állapotáról, társadalmunk együttműködéséről és a szolidáris gazdaság aktualitásairól is beszélgetünk majd.
 
Külön is szeretném felhívni a figyelmet két kiemelt eseményünkre: a fesztivál első szombatján, július 22-én Zán Fábián urat, Kárpátalja Református püspökét, míg a következő szombaton, július 29-én Székely János püspök urat köszönthetjük majd a Művészetek Völgye Teremtésvédelmi Udvarának pódiumán.
 
Az egyházak gazdasági szerepvállalásairól Kocsis Attila igazgató úrral, a református Egyháztáji Program vezetőjével, és Vecsei Miklóssal, a Máltai Szeretetszolgálat ügyvezető alelnökével és csapatával is beszélgetünk majd.
 
A változatos napi programokra meghívott szakemberek mellett velünk lesznek az Ökogyülekezeti Mozgalom (www.http://www.okogyulekezet.hu/), a Fekete Sereg Ifjúsági Egyesület (http://www.fekete-sereg.hu/), a Czinka Panna Népfőiskola (http://www.czinkapannanepfoiskola.hu/) tagjai és önkéntesei, valamint a Herman Ottó Intézet (http://www.hoi.hu/) munkatársai is!
 
Talán még nem eléggé közismert, hogy a Művészetek Völgye Fesztivál egyértelműen az egyik legnagyobb hazai nyári fesztivál számtalan izgalmas programmal, koncertekkel, színházzal, beszélgetésekkel. 
 
Csatlakozz hozzánk, keress minket július 22 és 30 között Kapolcson!
 
Részletek a fent jelzett honlapokon túl Teremtésvédelmi Udvarunk Facebook oldalán is!
https://www.facebook.com/teremtesvedelmiudvar/?fref=ts 
 
Programjaink látogatása térítésmentes, szíves figyelmedbe ajánlom az alábbi csatolmányban olvasható programjainkat! 
Ha csak egyetlen programra is, de arra kérünk, légy a vendégünk!
 
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
 
Üdvözlettel: Eperjesi Tamás, udvargazda"

Kapcsolódó cikkek