Találkozzunk a Csillagponton!

 

Az Ökogyülekezeti Kutató Műhely két helyszínen lesz jelen a Csillagponton. Egyrészt a rendezvényzöldítés területén, másrészt sok érdekes programmal várja a résztvevőket a pavilonoknál.

Regisztrációkor mindenkinek adnak majd egy repoharat, és aki ebbe a pohárba kér inni a büfékben, az 20 % kedvezményt kap. Nagy örömünkre szolgált, hogy a korábbi Csillagponton már a résztvevők 75%-a élt ezzel a lehetőséggel, és reméljük, hogy ez az arány az idei rendezvény alkalmával csak növekedni fog.

Regisztrációkor jelezni kellett, hogy kérsz-e programfüzetet és énekeskönyvet, mivel idén fejlesztettek a szervezők egy alkalmazást melyen keresztül QR kóddal mindkettő elérhető lesz.

Így csökkent a feleslegesen elhasznált papír mennyisége, és rengeteg fát kímélhetünk meg.

A kerékpárral érkezők az Ökogyülekezet standjánál jutalomban részesülnek, ezzel ösztönözve a fiatalságot arra, hogy minél kevésbé környezetterhelő utazási módot válasszanak.

Programjainkkal minden oldalról próbáljuk megközelíteni az embereket és megértetni velük, hogy a Teremtett világ védelme mennyire fontos, és ösztönözni őket arra, hogy tegyenek is a Teremtett világ megóvásáért. Kémiai és biológiai kísérletekkel, valamint előadásokkal várjuk a tudományosabb érdeklődésű résztvevőket megújuló energia és fenntartható fejlődés témakörében.

Akik szórakozásra vagy egy kis kikapcsolódásra vágynak, azokat különböző játékokkal várjuk az Ökogyülekezet pavilonjánál. Az idei Csillagpontra is hozzuk az igen népszerűvé vált teremtésvédelmi szabadulóládánkat, sőt idén egy teljesen új feladat is várja a szabadulni vágyókat. Az új szabadulóládának köszönhetően párhuzamosan játszhat majd 2 csapat, ezért kitűnő lehetőség a csapatépítésre is. A játékkunyhó szervezésében társasjáték délutánt is tartunk. Azoknak is lesz lehetőségük kipróbálni a tudásukat, vagy éppenséggel növelni azt, akik egyedül játszanának. Különböző kvízekkel, egy izgalmas keresgélős játékkal, és egy kizöldülésre váró fával várjuk az érdeklődőket. A szépítkezésre, és alkotásra vágyókat várja a Kence-konyha, ahol különböző kozmetikai krémeket és kenőcsöket készíthetnek az érdeklődők.

A kimozdulni vágyók sem maradnak program lehetőség nélkül, biciklis zarándoklatot szervezünk a megújuló energiaparkba. Azok pedig, akik kevésbé sportos programra vágynak, buszos kiránduláson vehetnek részt a Hortobágyi Nemzeti Park Madárkórházába. Akiket pedig inkább az egyetem érdekelne, azok megismerkedhetnek a Halbiológiai Kutatóintézettel, és az aquapóniás gazdálkodás előnyeivel egy séta keretein belül.

Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

 

A programok listája elérhető ITT és ITT

 

 

Kép:https://www.lasfosassepticas.com/