Lehoczky díj környezeti nevelőknek - még lehet jelölni!

Az Erdei Iskola Egyesület meghirdeti a Lehoczky János Díjat

A Díj célja emléket állítani a fiatalon elhunyt, ám gazdag munkásságot maga után hagyó környezeti nevelőnek, pedagógusnak, és díjazni a Lehoczky János emlékéhez méltó munkásságot folytató erdei iskolázókat, környezeti nevelőket. A díjazott a Díj által erkölcsi megbecsülésben részesül.

A Díjra az a személy jelölhető a mellékelt jelelőlapon, aki etikailag feddhetetlen, szakmai munkáját az ifjúsági korosztály számára pozitív példát mutatva végzi, és eleget tesz az alábbi szempontok valamelyikének: 

1.      Munkásságával sokat tesz az erdei iskola mozgalom kiterjesztéséért. Publikációkkal, előadásokkal, továbbképzésekkel segíti népszerűsítését, minőségi fejlesztését.

2.      Munkájával sokat tesz az ifjúság környezettudatosabb gondolkodásmódjának és magatartásának kialakulásához, a fenntartható fejlődést népszerűsíti. Hozzájárul az erdei iskolázás hagyományainak megerősítéséhez. 

A jelölések beérkezési határideje 2016. február 27. éjfél. A jelöléseket a mellékelt jelölőlapon lehet benyújtani az alábbi E-mail címre: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , a beérkezett jelölésekről visszaigazolást küldünk.
A jelölőlap letölthető a mellékelt dokumentumban.
A Díj odaítéléséről a szervezet által jelölt kuratórium dönt.

Kapcsolódó cikkek