Bringázz hétköznap is!

Az elmúlt időszakban a Magyar Kerékpárosklub folytatta az "Inkább bringázz!" kampányt. Hétfőn ért véget a 3 alkalmas, (nem csak) kezdő bringásoknak szóló webinár sorozata. Az előadás össze...
Az elmúlt időszakban a Magyar Kerékpárosklub folytatta az "Inkább bringázz!" kampányt. Hétfőn ért véget a 3 alkalmas, (nem csak) kezdő bringásoknak szóló webinár sorozata. Az előadás összes anyaga elérhető a Magyar Kerékpárosklub youtube csatornáján. Ha érdekesnek találod, kérlek terjeszd saját csatornáidon is.
 
Augusztusban azonban új fejezetet nyit: megszólítja azokat, akik már szabadidejükben bringáznak, de a napi rutinjukban nincs benne a kerékpáros közlekedés lehetősége. Nyári-őszi szlogen: Bringázz hétköznap is! - Legyen minden nap hétvége.
 
 
Bővebb információ:
 
A Magyarországi Református Egyház is elkötelezett a környezet védelmében, így a Károli Gáspár Református Egyetem zöldítésének projektje mellett a Magyar Kerékpárosklub 2020-as „Inkább bringázz!” kampányának egykerekes támogatója. Az akció célja a kerékpározás népszerűsítése: hogy minél többen pattanjanak nyeregbe.

Kapcsolódó cikkek