Previous Next

Ökogyülekezet a Csillagponton 2019

Az idei Csillagpont üzenete: "Körbevesz". Mondhatjuk, hogy a hulladék, a kihalt fajok tömege, a szép rendben teremtett rendszer megbomlásának számtalan jele körbevesz már bennünket lábunk...
Az Ökogyülekezeti Mozgalom, a 2019-es Csillagponton már a Károli Gáspár Református Egyetem kutatóműhelyeként színesítette a témakínálatot teremtésvédelmi tartalmakkal. Napjaink legégetőbb problémái a környezeti- és a vele kéz a kézben járó szociális és gazdasági válság. Ezt a kérdéskört jártuk körül, sok-sok szemszögből és megvilágításban nézve, emellett a fesztivál környezetterhelésének minimalizálásán is lelkesen dolgoztunk. 
 
Mindez azonban nem jöhetett volna létre odaadó önkéntes csapatunk nélkül, akik csendben, észrevétlenül összeszereltek, előkészítettek, megszerveztek, eligazítottak, elintéztek, elmagyaráztak és beszereztek mindent, és tényleg bármit, amit csak kértünk. Hálásan köszönjük szolgálatotokat kedves Szűcs Veronika Eperke; Fehér Bence; Boros Emese, Boros Lilla, Boros Judit, Kolonics Patrícia, Korom Lilla. 

Köszönettel tartozunk a Csillagpont stábjának, a Kultúra Munkaágnak, a logisztikai csapatnak, a regisztrációnak, a szállás-szervezőknek és mindenkinek, aki folyamatosan segítette munkánkat és ennyire szuperül zökkenőmentesre varázsolta ezt a rendezvényt.

Kapcsolódó cikkek