Kommunikációs gyakornokot keresünk!

A KRE Egyház és Társadalom Kutatóintézet Teremtésvédelmi Műhelye kommunikációs feladatok ellátására vár hallgatókat, kommunikációs szakembereket.

gyakornoki felhívás illusztráció 

 
 Elvárt kompetenciák
  • jó kommunikációs készség
  • fogalmazás
  • helyesírás és nyelvhelyesség
  • rendszerezés
  • tájékozottság
Feladatok
          • beharangozók
          • beszámolók
          • tudósítások írása
          • honlap és közösségi média felületek kezelése
       Munkavégzés helye
Távmunka, online konzultációkkal

 

 

Elérhetőség

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.okogyulekezet.hu
FB/okogyulekezet

 

Ismertető a Műhely munkájáról

A Magyarországi Református Egyház teremtésvédelmi programja, az Ökogyülekezeti Mozgalom elsődleges feladata az egyház és szervezeteinek segítése, tájékoztatása környezetvédelmi kérdésekben. Lelkészekből és hívő, környezeti szakértőkből álló önkéntes testület, az Ökogyülekezeti Tanács felügyeli.  A Mozgalomhoz kapcsolódik a KRE Egyház és Társadalom Kutatóintézet Teremtésvédelmi Kutatóműhelye.  A Mozgalom és Műhely együttműködik társadalmi szervezetekkel, felsőoktatási intézményekkel, ökumenikus szemléletű, nyitott minden keresztyén közösség részvételére. Kiterjedt nemzetközi kapcsolatrendszerrel rendelkezik, aktív tagja az Európai Keresztyén Környezetvédelmi Hálózatnak (ECEN).

Teológiai, környezetvédelmi, szemléletformálási, pedagógiai módszertani kérdésekben egyaránt szakmai támogatást nyújt. Rendezvények környezetterhelésének csökkentésében, optimális környezetmenedzsment kidolgozásában, fenntartható életmóddal kapcsolatos kérdésekben hátteret biztosít. Szakdolgozók és más érdeklődők számára is hozzáférhető és kölcsönözhető teremtésvédelemmel kapcsolatos hazai és külföldi szakirodalom gyűjteménye. A Műhely örömmel várja az egyház teremtésvédelmi felelőségvállalása iránt érdeklődő hallgatókat programjaira, előadásaira, kutatási programokba.

Programjairól, aktuális lehetőségekről a fenti elérhetőségeken tájékozódhatnak.

Javadalmazás

Megbízási szerződés megkötésével, megegyezés szerint.

Jelentkezés

Egy korábbi saját írás leadásával a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

 

Kapcsolattartó
Szűcs Boglárka
tel: 30/453-2199
email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 
Várunk csapatunkba!

 

Kapcsolódó cikkek