Previous Next

Teremtésvédelem a 2021-es Csillagponton

Az idei Csillagpont üzenete: "SzabadON". Mire, vagy mitől vagyok szabad? Abszolút szabadság, abszolút függetlenség nem létezik, hisz függünk természeti törvényektől, társadalmi elvárásoktól és önnön korlátainktól...

 CSP teremtésvédelem

Az Ökogyülekezeti Mozgalom a 2021-es Csillagponton is színesítette a témakínálatot teremtésvédelmi tartalmakkal. Napjaink legégetőbb problémái a környezeti- és a vele kéz a kézben járó szociális és gazdasági válság. Ezt a kérdéskört jártuk körül, sok-sok szemszögből és megvilágításban nézve.
 
Érdekes előadások a szabadságról, a túrázás spirituális és teremtésvédelmi aspektusairól, az élőlények sokféleségéről, csomagolásmentességről és méltányos kereskedelemről és az újjáteremtésről; öko filmklubok, újrahasznosító kézműves foglalkozás, társas- és csapatépítő játékok, izgalmas természettudományos kísérletek, a Halbiológiai Labor tanulmányi sétája, erőműlátogatás, szabadulóládák, kvízek várták 2021. július 28-30. között az érdeklődő fiatalokat Debrecenben.
 

20210730 203911

Mindez azonban nem jöhetett volna létre odaadó önkéntes csapatunk nélkül, akik csendben, észrevétlenül összeszereltek, előkészítettek, megszerveztek, eligazítottak, elintéztek, elmagyaráztak, játékot vezettek és beszereztek mindent, amit csak kértünk. Hálásan köszönjük szolgálatotokat kedves Szűcs Veronika Eperke, Ágoston Noémi, Bokor Zsófia, és Gorliczay Edit.

Köszönettel tartozunk a Csillagpont stábjának, a Program Munkaágnak, a logisztikai csapatnak, a regisztrációnak, az étkezés és a szállás-szervezőknek és mindenkinek, aki folyamatosan segítette munkánkat és ennyire szuperül zökkenőmentesre varázsolta ezt a rendezvényt.
 
 
Kapcsolódó cikkeink:
sl DSC8101 
 Dorci DSC 0048
 CSP KPatri 27
 HK 4525
 Ship20210730 78 vágott
 CSP KPatri 37
 sl DSC8041 thumbnail
 
 
A galéria képeinek forrása: Csillagpont: Háda Károly, Puha Dorottya, Schléger László; Szűcs Boglárka, Kolonics Patricia
 

Kapcsolódó cikkek